تبلیغات
میوه های شفابخش
میوه های شفابخش




En: Mango

ابنج، انبه: Ar


نام علمی: mangifera indica

تیره: پسته

اشکال دارویی: میوه، هسته، پوست، برگ، صمغ، پوست درخت، ریشه.

خواص درمانی: مقوی، ادرار آور، قابض، ضد اسهال.

ترکیبات و ویتامین ها: شامل ویتامین های C , A ترکیبات مانگین، بنزوئیک اسید، تانن، کلسیم، فسفر، نیاسین، تیامین، پتاسیم و... .

موارد استفاده: درخشان کننده چهره، خوشبو کننده دهان، مقوی روده، معده و کلیه ها، تنگی نفس، سر درد، بواسیر، اسهال، سستی بدن و... .



ادامه مطلب...
  • مشخصات ظاهری:

درختی به ارتفاع 12 متر، برگ های آن نیزه ای، گل های آن به صورت خوشه ای و در انتهای آن شاخه گل دهنده است.

میوه ی آن تخم مرغی شکل و شیرین است. در مرکز میوه هسته بزرگی قرار دارد.


  • خواص آب میوه:

اگر برگ و گل را ساییده و در آب خیس کرده و مخلوط نمایند، مزمزه این آب مقوی دندان و لثه و محکم کننده آنها است.

مالیدن آب برگ های جوان انبه و هم چنین مالین روغن انبه (یعنی روغن که در آن پوست انبه خام در آفتاب پرورده باشد) برای درازی و سیاهی مو و جلوگیری از ریزش مو مفید است.


  • مقدار و طریقه مصرف:

اگر شکوفه تازه انبه را خشک کرده و هر روز حدود 3 تا 4 گرم آن را با شکر بخورند از سیلان جریان زیاد اسپرم و سرعت انزال جلوگیری می کند.

گل انبه و مغز هسته ی انبه بسیار سرد و خشک است. اسهال را به کلی بند می آورد و خشک کننده و بند آورنده ی اسپرم می باشد.

معمولا قبل از خوردن میوه رسیده انبه، باید ریشه های آن را قطع کرده و به علاوه قسمت سر آن را که شیرابه دارد، بریده و پس از آن بخورید.







نوشته شده در تاریخ سه شنبه 7 شهریور 1391 توسط Maryam


درباره وبلاگ
آرشیو مطالب
آخرین مطالب
نویسندگان
موضوعات
پیوند ها
آمار سایت

لینک باکس

موبایل

فال حافظ

دانلود

خرید اینترنتی