تبلیغات
میوه های شفابخش
میوه های شفابخش




En: Pear

سفرجل - انجاص :Ar

نام علمی: Pirus communis

تیره: گلسرخیان

اشکال دارویی: برگ، شکوفه، میوه، تخم.

خواص درمانی: آرام بخش، مقوی و شاداب کننده، ملین، مقوی قلب و معده، دفع کننده سموم بدن.

ترکیبات و ویتامین ها: شامل ویتامین های C، هیدرات های کربن، کلسیم، فسفر، آهن، پتاسیم، سدیم، اسید مالیک، اسید سیتریک، تانن، تیامین، نیاسین و... .

موارد استفاده: آرام بخش، ضدکرم، سوزش مثانه، ضد خونریزی و اسهال، ضد تب، تقویت عمومی بدن، درد مفاصل و ... .


ادامه مطلب...
  • مشخصات ظاهری:
گلابی درختی است که در مناطق سردسیر کوهستانی معمولا لطیف و شاداب می شود و در مناطق مختلف ایران نیز کاشته می شود. درخت گلابی در برابر سرما از سیب حساس تر است. گل های گلابی در بهار کمی زود تر از سیب باز می شود.
میوه یآن معمولا درشت و زرد رنگ، مخروطی شکل، گوشت دار شیرین یا ترش و آبدار است. و دانه های آن که شبیه دانه های به و سیب است در داخل میوه قرار دارد. ولی هیچ گونه لعابی ندارد.

  • خواص آب میوه:
آب گلابی، خاصیت مدر، تصفیه کننده ی خون، دفع کننده ی اسید اوریک و تامین کننده عناصر معدنی مورد نیاز بدن را دارد. مصرف آن در بیماری های مختلف مانند: انواع کم خونی ها، خستگی عمومی و سل، اثرات مفید ظاهر می کند.
آب گلابی مسهل قوی و دارای ویتامین های C, B و کمی A و پوست آن دارای ویتامین بیشتری می باشد و باید آن را با پوست خورد. گلابی مقداری منگنز دارد که بهتر است آب آن را با پوست و دانه و مغز گرفت.

  • مقدار و طریقه مصرف:
نام دارو: برگ درخت گلابی.
مصرف دارویی: تامین بهداشت و تقویت چشم.
مقدار مصرف: بنابر گفته ی جالینوس و همکارانش، چنانچه مقداری برگ درخت گلابی را بسوزانند تا دودش تمام شود و سپس این سوخته را شسته و با حرارت ملایم خشک نمایند و کاملا بکوبند تا فوق العاده نرم شده و از صافی بگذرد.



ادامه دارد...






نوشته شده در تاریخ شنبه 9 دی 1391 توسط Maryam


درباره وبلاگ
آرشیو مطالب
آخرین مطالب
نویسندگان
موضوعات
پیوند ها
آمار سایت

لینک باکس

موبایل

فال حافظ

دانلود

خرید اینترنتی