تبلیغات
میوه های شفابخش
میوه های شفابخش




En: kiiwi fruit

نام علمی: Actinidia

تیره: Dilleniuceae

اشکال دارویی: میوه، پوست و تخم، برگ و شاخه.

خواص درمانی: مقوی قلب مدر، قابض، تب بر، رفع تشنگی و ... .

ترکیبات و ویتامین ها: ویتامین C، متاتابیک اسید و ... .

موارد استفاده: کولیت، روماتیسم، تقویت قلب، سرما خوردگی، فشار خون و ... .



ادامه مطلب...
  • مشخصات ظاهری:

کیوی درختچه ای است که در بعضی گونه های آن بالا رونده است. برگ های آن نسبتا گرد و پوشیده از کرک است.
میوه ی آن به رنگ مایل به سبز در ابعاد یک تخم مرغ و ترش مزه و نارس آن دارای ترشی بیشتری است. داخل میوه سبز کم رنگ و در وسط مایل به سفید، که دارای هسته های مشکی ریز فراوان می باشد.
کیوی دارای چهار گونه معروف می باشد.

  • مقدار و طریقه مصرف:

کیوی خام  نیز دارای مقادیر زیادی آنزیم حل کننده پتاسیم به نام پاپایین که از نظر تجاری برای نرم کردن گوشت مفید است اما احتمال دارد برای بعضی از افراد آلرژی زا یاشد. به ویژه افرادی که به پاپایاس یا آناناس حساسیت دارند مستعد حساسیت به این میوه هم هستند. این آنزیم که بر اثر پختن میوه به سرعت از بین میرود. این آنزیم در عرض چند دقیقه در حالیکه بوی بسیار بدی تولید می نماید شروع به حل کردن پروتئین شیر می کند.

چهار عدد کیوی را در طول روز تقسیم کنید. مثبا صبح، ظهر، بعد از ظهر، و عصر. چون بدن انسان نمی تواند ویتامین C را ذخیره کند.






نوشته شده در تاریخ دوشنبه 24 مهر 1391 توسط Maryam


درباره وبلاگ
آرشیو مطالب
آخرین مطالب
نویسندگان
موضوعات
پیوند ها
آمار سایت

لینک باکس

موبایل

فال حافظ

دانلود

خرید اینترنتی