تبلیغات
میوه های شفابخش
میوه های شفابخش





En: pineapple

نام علمی: Ananas comosus merr

تیره: آناناس   Bromellaceae

اشکال دارویی: میوه، برگ، ریشه.

خواص درمانی: تصفیه کننده خون، مدر، مسهل، خون ساز، دافع کرم، تب بر.

ترکیبات و ویتامین ها: بروملین، اسیدهای آزاد آلی، وانیلین، ویتامین های A و C نیاسین، پروتئین، پتاسیم، کلسیم، سدیم و آهن.

موارد استفاده: ضد کرم و انگل کش (برگ)، سوزاک، سنگ کلیه (ریشه)، سقط جنین، ناراحتی های گلو، بیماری های آمیزشی، کمر درد (برگ)، رفع بی اشتهایی، سوء گوارش و زخم معده و... .


ادامه مطلب...
  • مشخصات ظاهری:

آناناس یکی از محصولات منطقه گرمسیری آمریکا است. گیاهی پایا و علفی، بومی جزایر آنتیل و آمریکای حاره، برگهای آن دراز، باریک، نوک تیز و سخت و اغلب در کنار برگ های آن خار، وجود دارد. گلها به صورت خوشه ای فشرده در ابعاد یک مخروط میوه کاج و بزرگتر و تخم مرغی شکل است.

میوه های آن به تعداد زیاد در اطراف ساقه (که قبلا از گل پوشیده شده) به طور فشرده و گوشت دار ظاهر شده و در بالای هر میوه یک دسته از برگ های به شکل کاکل دیده می شود.


  • خواص آب میوه:

آب آناناس داری ویتامین های مختلف، عناصر معدنی مفید، املاح معدنی و نوعی هضم کننده قوی است.

عصاره آناناس اثر درمانی دارد. به خصوص برای رفع بی اشتهایی، سوء گوارش و زخم معده و روده به کار برده می شود. هم چنین برای لاغر شدن و ضد چاقی کاربرد دارد.


  • مقدار و طریقه مصرف: 

آب آناناس را می توانید از سن شیر خوارگی 1 تا 3 قاشق قهوه خوری در شیر و در ادامه تا سن پیری مصرف نمایید.

آناناس یک کمک کننده عالی برای هضم غذا می باشد، زیرا دارای آنزیمی به نلم بروملین استکه ترشح اسید هیدرو کلریک در معده را تقویت می کند و به هضم پروتئین کمک میکند در هاوایی آناناس را اغلب در آخر هر وعده غذا به عنوان یک هضم کننده میخورند.

برای معالجه چاقی و لاغر شدن از آناناس استفاده میکنند.

آناناس را در خوراکی های مختلف و دسر و بستنی و شیرینی به اشکال مختلف به کار می برند.







نوشته شده در تاریخ یکشنبه 5 شهریور 1391 توسط Maryam


درباره وبلاگ
آرشیو مطالب
آخرین مطالب
نویسندگان
موضوعات
پیوند ها
آمار سایت

لینک باکس

موبایل

فال حافظ

دانلود

خرید اینترنتی