تبلیغات
میوه های شفابخش
میوه های شفابخش




Es: plum

اجاص، قلوب الدجج :Ar


نام علمی: Pranus domestical

تیره: گلسرخیان

اشکال دارویی: شکوفه، میوه، برگ، ریشه و صمغ.

خواص درمانی: تقویت عمومی بدن، ملین، اشتها آور، مسهل، ادرار آور، تب بر، کرم کش (برگ)، تقویت اعصاب و...

ترکیبات و ویتامین ها: آلوی سیاه و زرد سرشار از ویتامین های A C, B ، قند و هیدرات دو کربن (مواد نشاسته ای) و شامل ترکیبات اسید مالیک، اسید سوکسینیک و سالیسیک، پروتئین، آهن، فسفر، کلسیم، پتاسیم و... می باشد.

موارد استفاده: ضعف های عمومی بد، نقرس، بی نظمی عادت ماهانه، رماتیسم، تصلب شراین، خستگی عصبی، کک و مک، جوش و ... .


ادامه مطلب...
  • مشخصات ظاهری:

درخت آلو، درخت کوتاهی است، عموما بدون خار، به بلندب 5 - 4 متر و ریشه آن زیاد عمیق نیست. تنه آن دارای چوب سخت، با رگه های قرمز، پوست ساقه ها صاف و براق و پوشیده از کرک ضعیف می باشد.

برگهای بیضی شکل یا کشیده، گلهای آن به قطر 5/1 تا 5/2 سانتیمتر و دم آن، صاف و یا خزی به طول 2 سانتیمتر است.

میوه آن تخم مرغی یا گرد، به رنگهای زرد، سرخ، سیاه و دارای هسته تخم مرغی کوچک چسبیده به میوه می باشد.


  • مقدار و طریقه مصرف: 
  1. نام دارو: آلو
  2. مصرف دارویی: درمان یبوست مزمن بالغین و اطفال.
  3. مقدار مصرف: برای بالغین 10 عدد و کودکان 5 عدد یا کمتر، آلوی خشک را پخته و شب قبل از خواب قسمت بدون هسته را تناول نمایند.

برای معالجه و درمان یبوست های مزمن و سخت از آلوی سیاه خشک یا آلوچه می توان کمک گرفت. در این مورد آلوی سیاه یا آلوچه یک چاره اصلی و قطعی است.

برگ و مغز هسته آلو و آلوچه، کرم کش است.

شربت آلو مسهلی خوب و بی ضرر است و آرامش بخش سینه میباشد بدین منظور باید 400 گرم آلو را در داخل 4 برابر حجم آب با مقداری شکر مخلوط نمایید، تا مدتی بماند و جا بیفتد و در صورت احتیاج مصرف کنید.







نوشته شده در تاریخ شنبه 4 شهریور 1391 توسط Maryam


درباره وبلاگ
آرشیو مطالب
آخرین مطالب
نویسندگان
موضوعات
پیوند ها
آمار سایت

لینک باکس

موبایل

فال حافظ

دانلود

خرید اینترنتی