تبلیغات
میوه های شفابخش
میوه های شفابخش




  • موارد مصرف زیبایی:

آب یک خوشه انگور را اگر با دست بگیرید و صبح و شب کمپرس روی پوست صورت بگذارید، پوستتان شاداب، روشن و مقوی می گردد. البته این آب باید درست پیش از استفاده تهیه شود. پس از ده دقیقه که روی پوست ماند، با آب باران یا آب معدنی، صورت را بشویید.


ادامه مطلب...

اگر چشم قرمز شده باشد و یا مژه ها ورم کرده باشند با ریختن اشک مو در چشم، خیلی زود ورم مژه و قرمز شدن چشم معالجه می شود.


  • طب اسلامی:

پیامبر اکرم (ص) فرمودند: بهار امت من انگور و خربزه است.

ونیز فرمودند: انگور را دانه دانه بخورید که گواراتر است.

امام صادق (ع) فرمودند: انگور عصب را محکم می کند و ناراحتی را از بین می برد و نفس را پاک می کند.

در این جا به ذکر مختصری از رساله ای که امام رضا (ع) در زمینه ی طب و بهداشتنگاشته است و حاوی مطالب بسیار شیوا، مفید و ارزنده می باشد، می پردازیم. امام رضا (ع) این رساله ی طلایی را حدود سال 201 هجری برای مامون نوشته است. آن هم در زمانی که علم طب، هنوز مراحل ابتدایی خود را می پیمود و تحقیق به صورت غیر علمی و مبتنی بر تجربیات بود و هنوز وجود میکروب ها کشف نشده بود.

این امام همام در رساله ی خود طرز تهیه شراب حلالی را بین فرموده که از نظر اسلام حلال و بلا مانع و دارای فواید بسیاری می باشد. در ذیل به متن رساله و طرز تهیه این شراب حلال اشاره شده است.

این شراب از انگور پاک شده تهیه می گردد، بدین نحو که ده رطل آنرا برای شراب آماده می کنند.

طرز تهیه شراب این چنین است:

انگور را می شویند و در اب صاف می ریزند، به طوری که آب چهار انگشت بالاتر از دانه ها قرار بگیرد. سه روز در داخل همان ظرف در زمستان یا پاییز می گذارند تا آب صاف باران به داخل آن بریزد، اگر باران صاف نباشد، به داخل آن ظرف مقداری از آب چشمه میریزند و خصوصیات ان چشمه این است که باید از سمت مشرق جاری شود. آبش زلال و سفید باشد و سبک، این آب به زودی سردی و گرمی را قبول می کند و همین خاصیت دلیل بر صاف بودن آب می باشد. بعد آب را می ریزند تا انگور باد می کند. سپس آن را در پارچه نظیف می فشارند تا آبش از انگور پاک شود. بعد هم آن را دوباره ان را زیر باران می گذارند. سپس با عود ان را روی آتش ملایم می گذارند تا بجوشد و دو سوم آب بخار شود، فقط یک سوم ان باقی بماند. بعد هم از عسل پاک، یک رطل درون ان می ریزند، مقدار این عسل به همان آب بارانی است که به داخل آن می ریزند، و دوباره آن را می جوشانند تا کمی سفت شود، بعد هم به وزن یک درهم زنجبیل کوبیده قرنفل، نصف درهم هندبا و مصطکی هم نصف درهم، هرکدام را جداگانه می کوبند بعد از مخلوط کردن، آن ها را داخل پارچه ی نظیف می ریزند و اطراف آن را محکم می بندند بعد آن را پارچه را داخل آن شراب قرار می دهند تا قوای همه آن دواها داخل شراب بچکد و شراب را به هم می زنند.

بعد آن را سرد می کنند سه ماه به آن دست نمی زنند، تا همه موارد آن داخل هم شوند، بعد ان را مصرف می کنند.

مقدار مصرف این شراب یک یا دو لیوان آب می باشد.

این سخن امام رضا (ع) در رساله خود خطاب به مامون است که می فرماید: پس از خوردن طعام لازم سه قدح از این شراب بخور، اگر این کار را ادامه دهی به اذن خداوند شب و روز را از دردهای رطوبتی مزمن مانند نقرس، بادهای دیگر و دردهای اعصاب، دماغ و معده، و بعضی از بیماری های کبد، طحال و روده ای ایمن ساخته ای.

اگر بعدا میل به آب کردی از همان شربت به اندازه نصف این که میخوری بخور چون این شراب برای بدن اغلب مردم مفید است. چون سلامتی بدن بسته به طعام و نوشیدنی ها است و فساد بدن هم به وسیله این دو می باشد. پس اگر این دو را خوب کردی، بدنت سالم می ماند و اگر این دو فاسد باشند بدنت هم فاسد می شود.


تذکرات:

  1. مصرف زیاد انگور برای مبتلایان به دیابت و مرض قند مضر می باشد.
  2. مصرف زیاد انگور برای زنان باردار خوب نیست، مخصوصا مصرف غوره






نوشته شده در تاریخ جمعه 10 شهریور 1391 توسط Maryam


درباره وبلاگ
آرشیو مطالب
آخرین مطالب
نویسندگان
موضوعات
پیوند ها
آمار سایت

لینک باکس

موبایل

فال حافظ

دانلود

خرید اینترنتی